Zadejte prosím e-mailovou adresu zaregistrovanou se svým uživatelským účtem. Na tuto adresu vám bude zasláno vaše uživatelské jméno.

  • PLOV
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, rýže, přepuštěného másla, rozinek, kizilachty*, cibule, kaštanů, šafránu, vejce.
    Popis receptu:

    Přeneste si do své kuchyněk ousek exotického Ázerbájdžánu s tímto jemným pokrmem


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Karšouch
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mletého masa, strouhaných syrových brambor, cibule, vajec.
    Popis receptu:

    Karšouch je něco jako karbanátek, ale stokrát lepší! Skvělý je i jako předkrm - studený i teplý


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • JARPAG DOLMA - plněné vinné listy
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, cibule, rýže, natě kopru, máty a koriandru, listů vinné révy, přepuštěného másla, kyselého mléka.
    Popis receptu:

    K ázerbajdžánské kuchyni patří skopové a dolma. Zde obohacená ještě vinnými listy.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...

  • TVAROHOVÉ JAHODOVÉ KNEDLÍKY
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    měkkého tvarohu, jahod, vejce, mouky.
    Popis receptu:

    jednoduchý recept na oblíbené tvarohové knedlíky s jahodami


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...