Počet zobrazení
Titulek Zobrazení
Balzamikový ocet 1797
Dušení 1270
Pozvolné vaření 1205
Pražení 1187
Prolisování 1231
Předvaření 1337
Spařování 1251
  • PIZZA DELIZIOSA
    Obtížnost:
    Použité suroviny:
    hladké či polohrubé mouky, půl kostky droždí, teplé vody, loupaných rajčat.
    Popis receptu:

    Jednoduchý reept na vynikající pizzu!


    Čas přípravy:: 2h
    Čas vaření:: 50m

    Celý recept...

  • Zbojnické hovězí nudličky
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hovězího, cibule, kapie.
    Popis receptu:

    Klasická zbojnická pochoutka, která vás nadchne svojí jednoduchostí


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Boršč
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, rajčata, stroužky česneku, červená řepa, celerové řapíky, brambor, bílé zelí, přepuštěného másla, zel. vývaru, cukru, citronová šťáva, zákysu, svazek petrželky, snítky kopru.
    Popis receptu:

    Tradiční ruská polévka, která je dle mě vhodná pro každou příležitost. Nebojte se, si jí uvařit.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 1h

    Celý recept...

  • Karšouch
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mletého masa, strouhaných syrových brambor, cibule, vajec.
    Popis receptu:

    Karšouch je něco jako karbanátek, ale stokrát lepší! Skvělý je i jako předkrm - studený i teplý


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...