Počet zobrazení
Titulek Zobrazení
Balzamikový ocet 1839
Dušení 1307
Pozvolné vaření 1232
Pražení 1218
Prolisování 1266
Předvaření 1373
Spařování 1286
  • Dušené kuřecí se zeleninou
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kuřecích řízků, cibule, mrkve, červená paprika, rajčata, stroužky česneku.
    Popis receptu:

    Jednoduchá kuřecí pochoutka, nejlepší je s čerstvou zeleninou


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • Jehněčí kýta v rybízové omáčce
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jehněčí kýty, stroužků česneku, rozmatýnu, cibule, pomeranče, vína červeného, brambor, mrkve, fazolek, rybízového rosolu, rybízu.
    Popis receptu:

    Labužnická omáčka k labužnickéhmu masu!


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 1h 44m

    Celý recept...

  • Spagetti Carbornara - česká verze
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    smetany, parmazánu, vajec, slaniny, cibule, špaget.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept na italské špaety s českými surovinami. Pozměněný recept od originální italské receptury, přidaná cibule a smetana.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • ZAPÉKANÉ BRAMBORY (Alu Gauranga)
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    polotvrdého sýra, brambor, smetany.
    Popis receptu:

    jeslti máte rádi zapékané brambory, zkuste změnu!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 45m

    Celý recept...