Počet zobrazení
Titulek Zobrazení
Balzamikový ocet 1950
Dušení 1419
Pozvolné vaření 1318
Pražení 1300
Prolisování 1364
Předvaření 1456
Spařování 1370
  • GRUZÍNSKÝ MIŠMAŠ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lilku, mrkve, cibule, rajčata, pita chleby.
    Popis receptu:

    Vynikající lehká a zdravá příloha z Gruzie - nejlepší je s arabským chlebem, hodí se ale i na opražené toasty.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Polévka z kyselého zelí
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    voda s lákem ze zelí, zelí, tuku, mouky, mléka, uzeniny.
    Popis receptu:

    Tradiční, po domácku dělaná polévka z kyselého zelí, tak jak ji u nás dělala už naše babička...


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • RATATOUILLE S COUS COUSEM
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lilku, cukety, velkých rajčat, cibule, cous cousu, rajčatové šťávy.
    Popis receptu:

    Vynikající a lahodné ratatouilles z francie a arabským cous cousem!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 25m

    Celý recept...

  • Mexická káva
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kávy, čokolády.
    Popis receptu:

    Lahodná mexická káva, vyzkoušejte!


    Čas přípravy:: 1m
    Čas vaření:: 5m

    Celý recept...