Počet zobrazení
Titulek Zobrazení
Balzamikový ocet 1579
Dušení 1060
Pozvolné vaření 1015
Pražení 1028
Prolisování 1052
Předvaření 1138
Spařování 1072
  • HOUBOVÁ SMAŽENICE
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hub, vajec.
    Popis receptu:

    Skvělá a přitom tak jednoduchá věc - použitelné jako dobré jídlo, předkrm, svačina, ale i jako poamzánka na chleba.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 10m

    Celý recept...

  • Spagetti Carbornara - česká verze
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    smetany, parmazánu, vajec, slaniny, cibule, špaget.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept na italské špaety s českými surovinami. Pozměněný recept od originální italské receptury, přidaná cibule a smetana.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • ZAPEČENÝ PLNĚNÝ LILEK
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lilek, cibule, červená paprika, rajčat, parmezánu.
    Popis receptu:

    Vynikající a lehký zapečený lilek.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Špagety po horalsku
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    špaget, sušených hub, hrachu, slaniny, másla, mletého masa, červeného vína, rajčatového protlaku, svazek petržele.
    Popis receptu:

    Český způsob přípravy špaget, obsahují hrách a houby. Vcelku vydatné jídlo, které vás zasytí, ideální k obědu! Doma si je děláme velice často.


    Čas přípravy:: 12h
    Čas vaření:: 35m

    Celý recept...