404: Not Found

Sorry, but the content you requested could not be found

  • JEMNÁ CHŘESTOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    zeleného chřestu, másla, hladké mouky, zakysané smetany.
    Popis receptu:

    Kdo miluje chřest, určitě si zamiluje i tuto jednoduchou polévku


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • MARINOVANÝ ČESNEK
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    česneku, viného octa, nového koření, hřebíčku, bobkového listu.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept na lahodný marinovaný česnek z Ázerbajdžánu


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • ŠAŠLIK Z JESETERA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jesetera, cibule.
    Popis receptu:

    Ázerbajdžánský šašlik z vynikající horské ryby


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • HALVA ZE SJAMJANI
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    pšenice, pšeničné mouky, přepuštěného másla, došabu, jáder vlašských ořechů, anýzu, pepře, skořice.
    Popis receptu:

    Slavnou ázerbajdžánskou halvu si teď můžete udělat sami doma, tentokrát z pšenice


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 4h 30m

    Celý recept...