• RAJSKÁ OMÁČKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, hladké mouky, rajského protlaku.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept na rajskou omáčku, kteoru jsme si poslední dobou veli oblíbili.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 45m

    Celý recept...

  • ZELNÝ KOLÁČ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    listového těsta, zelí, cibule.
    Popis receptu:

    Vynikající nesladký koláč pro mlsné jazýčky.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • Pilaf se slepicí
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    slepičího masa, cibue, rýže, loupaných mandlí, lavašanu* nebo kizil-achty, rozinek.
    Popis receptu:

    Pokud nemáte rádi skopové a přesto byste rádi ochutnali exotickou ázerbájdžánskou kuchyni, je tu pro vás pilaf se slepicí


    Čas přípravy:: 30m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • VEG SVÍČKOVÁ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    pórek, menší celer, petržel, mrkve, cibule, tofu.
    Popis receptu:

    Velmi chutná alternativa pro milovníky hustých \\\"smetanových\\\" omáček ve vege stylu.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 1h

    Celý recept...