• ZAPEČENÝ PLNĚNÝ LILEK
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lilek, cibule, červená paprika, rajčat, parmezánu.
    Popis receptu:

    Vynikající a lehký zapečený lilek.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ  vegetariánský
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    sojových kostek, cibule, kyselého zleí, česneku.
    Popis receptu:

    Pro milovníky maďarské kuchyně trocha toho segedínu bez masa.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • DÝŇOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    menší dýně Hokkaido , cibule, cuketa, mrkev, smetany na šlehání.
    Popis receptu:

    Polévka sice není přímo vegetariánská, ale my si ji na ni upravili. Je to snadné a určitě to zvládnete také.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Těstovinový salát
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    těstovin, nakrájené šunky, balkánu, černých oliv, cibule, jogurtu.
    Popis receptu:

    Lehký, skoro jarní těstovinový salát, který u nás doma milujeme a když jsmena dovolené, je to jasný favorit v restauracích


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...