• Natřásaná buchta
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hladká mouka, cukr, mleté ořechy, strouhaná čokoláda, prášek do pečiva, skočice, vejce, rozpuštěné máslo, studená káva.
    Popis receptu:

    Naše oblíbená buchta, kterou doma pravidelně peču. Všem velice chutná, především pak našim dětem.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • Čocková polévka
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, vařená čočka, ocet, jíška, zel. bujón, máslo, mrkev, celer, brambory.
    Popis receptu:

    Tradiční čočková polévka podle receptu, který doma vaříme.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • JARPAG DOLMA - plněné vinné listy
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, cibule, rýže, natě kopru, máty a koriandru, listů vinné révy, přepuštěného másla, kyselého mléka.
    Popis receptu:

    K ázerbajdžánské kuchyni patří skopové a dolma. Zde obohacená ještě vinnými listy.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...

  • KARI POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, mrkev, česneku, pórek, červená čočka, kus-kus.
    Popis receptu:

    Skvělá vegetariánská polévka, která určitě osloví i masojedy.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...