Boloňská omáčka na špagety z TOFU

Vege verze oblíbené boloňské omáčky, která se hodí ke špagetám

Obtížnost
Kategorie:  Těstoviny Omáčky Vegetariánské  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 30m  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Dietní, Vegetariánský, gluten free)

Postup přípravy receptu

  1. Velkou cibuli nakrájíme na drobno a podusíme na oleji, přidáme na drobno nastrouhané tofu, dochutíme sójovou omáčkou (minimálně) a solí.
  2. Chvíli dusíme, pak přidáme rajský protlak a protlačený česnek (podle chuti).
  3. Nakonec dochutíme kečupem. Směs použijeme na špagety, chléb nebo topinky.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 0 + 0?

Vaše komentáře pro tento recept (746)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Zelná Dolma
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, cibule, hrášku, zelí, kaštanů, koriandru, rajčat.
    Popis receptu:

    skvělá variace ázerbajdžánské dolmy, tnetokrát se zeleninou


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Guláš z hub a paprik
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hladké mouky, zakysané smetany, stroužek česneku, hub, paprik, mleté sladké papriky, větší cibule, kousek masoxu, sádlo, rajčatového protlaku.
    Popis receptu:

    Vegetariánská obdoba receptu na guláš, místo masa použijeme houby a papriku. Tento recept můžu jenom doporučit, často si jej, zejména na podzim v houbové sezóně, děláme.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • DÝŇOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    menší dýně Hokkaido , cibule, cuketa, mrkev, smetany na šlehání.
    Popis receptu:

    Polévka sice není přímo vegetariánská, ale my si ji na ni upravili. Je to snadné a určitě to zvládnete také.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • HLÍVA ÚSTŘIČNÁ S ČESNEKEM
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    větší hlívy ústřičné, kysaná smetana, měkký tvaroh.
    Popis receptu:

    Vynikající a zdravý předkrm, který může být s přílohou i vaším lavním jídlem.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...