Detaily

d h m
d h m

Další údaje o receptu


Složení

Group Množství Jednotka Popis



  • Srnčí medailónky na víně
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    srnčí kýty nebo hřbetu.
    Popis receptu:

    Vynikající srnčí, recept vhodný i jako předkrm nebo pochoutka na myslivecké akce


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • JÁHLOVÁ KAŠE
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jáhel, mléka, másla, cukru.
    Popis receptu:

    Trochu zapomenutý, ale stále chutný recept na tradiční jáhlovou kaši.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • Těstoviny s mletým masem a fazolemi
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    špaget, plechovky fazolí, mletého masa.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept pro studenty, kteří ptořebují něco narychlo a přitom výživného


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • FAZOLOVÝ GULÁŠ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, stroužků česneku, bílých fazolí v rajčatovém protlaku.
    Popis receptu:

    jednoduchý recept na rychlý fazolový guláš


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...