Detaily

d h m
d h m

Další údaje o receptu


Složení

Group Množství Jednotka Popis



  • JEMNÁ CHŘESTOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    zeleného chřestu, másla, hladké mouky, zakysané smetany.
    Popis receptu:

    Kdo miluje chřest, určitě si zamiluje i tuto jednoduchou polévku


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • Plněné brambory se slaninou a sýrem
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    větších brambor, cibule, polotvrdého sýra, slaniny.
    Popis receptu:

    jednoduchá věc, vhodná i jako předkrm nebo jídlo na party


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • LUSKY NA SMETANĚ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    sterilovaných faz. lusků, kys. smetany.
    Popis receptu:

    Lahodné fazolky na smetaně, může být i vege, stačí nahradit smetanu například sojovou nebo kokosovou


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Svýcarský speciál
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    roštěné, uzeného, cibule, strouhaného tvrdého sýra.
    Popis receptu:

    Vynikající alpská obdoba našeho guláše


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...