Bavorská hrachová polévka

Bavorská hrachovka se od té naší liší v tom, že do ní patří vepřové maso, my si ji ale doma nemůžeme vynachválit :)

Obtížnost
Kategorie:  Polévky Zeleninové  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 30m  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Omytý a předem namočený hrách vaříme, až změkne.
  2. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli,přidáme nakrájené maso, okořeníme (sůl, pepř, paprika, majoránka) a opečeme.
  3. Vše přidáme k vařenému hrachu a krupkám,promícháme a společně dovaříme.
  4. Nakonec dáme petrželku.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 0 + 3?

Vaše komentáře pro tento recept (19)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Míša řezy
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    polohrubé mouky , vajec, krupicového cukru , kakaa , oleje, měkkého tvarohu, Hera, pískového cukru, čokolády, tuku.
    Popis receptu:

    Náš oblíbený tvarohový dezert.


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 5h

    Celý recept...

  • Čocková polévka
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, vařená čočka, ocet, jíška, zel. bujón, máslo, mrkev, celer, brambory.
    Popis receptu:

    Tradiční čočková polévka podle receptu, který doma vaříme.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • ZELNÝ KOLÁČ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    listového těsta, zelí, cibule.
    Popis receptu:

    Vynikající nesladký koláč pro mlsné jazýčky.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • KNEDLO ZELO LILKO
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lilku, kyselého zelí.
    Popis receptu:

    Vcelku puristická, ale velmi chutná a lehká verze jinak oblíbeného jídla, kterou jsme si zkrátka zamilovali.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...