BAREVNÉ VRTULKY S CUKETOU

Obtížnost
Kategorie:  Zeleninové Těstoviny Vegetariánské  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Cukety omyjeme, rozkrojíme, vydlabeme vnitřky a nastrouháme nahrubo. Stejné velké kostičky česneku (nebo kolečka) krátce osmažíme na oleji do růžova.
  2. Přidáme asi ¼ nastrouhané cukety a opékáme za stálého míchání, až se cuketa obalí olejem. Přidáme zbytek cukety a opékáme asi 5 minut. Sejmeme z ohně.
  3. Přidáme uvařené těstoviny a smetanu, dobře promícháme, posypeme trochou strouhaného sýra, pepřem (tím nešetříme), solí, důkladně promícháme a hned podáváme.
  4. Lze nechat vychladit a podávat jako salát - je to možná ještě chutnější.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 0 + 0?

Vaše komentáře pro tento recept (46)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Meruňková buchta snadno a rychle
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hladké mouky, cukru, oleje, vajec, sody, sklenice zavařených meruněk.
    Popis receptu:

    Skvělá a rychle upečená buchta!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • CHLÉB TANDOORI
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kvasnic, sezmových semínek na posypání, vlažné vody, chlebové mouky.
    Popis receptu:

    A aby byla plejáda ázerbajdžánské kuchyně kompletní - nesmí na vyšem stole chybět jejich tradiční chléb


    Čas přípravy:: 1h 30m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Bavorská hrachová polévka
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    vody, vepřového masa, sádla, cibule, žlutého hrachu, krupek.
    Popis receptu:

    Bavorská hrachovka se od té naší liší v tom, že do ní patří vepřové maso, my si ji ale doma nemůžeme vynachválit :)


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • PILAF SABZA-KOURMA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, rýže, cibule, přepuštěného másla, natě šťovíku/špenátu.
    Popis receptu:

    Netradiční ázerbajdžánský pilaf na kyselý způsob


    Čas přípravy:: 1h
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...