FAZOLE PO MEXICKU

Jednoduchý a rychlý pokrm pro milovníky fazolí nebo mexické kuchyně. Vhodné jak pro samostatné jídlo ve větší porci, tak v menší jako příloha třeba ke stejkům nebo jako náplň do tortil...

Obtížnost
Kategorie:  Z luštěnin a rýže Přílohy Vegetariánské  -  Příprava: 5m  -  Doba vaření: 15m  - 
Hodnocení  5.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Dietní, Vegetariánský, gluten free)

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme  cibulku (nebo dvě), na kostičky nakrájenou cuketu (bez vnitřků), až cuketa zežloutne a cibule zesklovatí, tak česnek, okořenit oregánem, bazalkou, pepřem a chilli.
  2. Přidat rajčatové pyré a nakonec konzervu fazolí (trochu nálevu odlít).
  3. Směs by měla být hustá. Pokud není, tak ještě chvíli vařit.
  4. Podávat s chlebem nebo s kukuřičnými cracery např. Chio Tortillas (pikantní).

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 5 + 4?

Vaše komentáře pro tento recept (4)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • ČOČKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    čočky.
    Popis receptu:

    Recept na klasickou čočkovou kaši...


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Utopenci narychlo
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    chilli, vody, kečupu, worcesteru, plnotučné hořčice, octa, oleje, cibule, buřty.
    Popis receptu:
    Rychlá ale chutná příprava tradičních utopenců, tak jak je máme my Češi rádi :)

    Čas přípravy:: 30m
    Čas vaření:: 3d

    Celý recept...

  • RATATOUILLE S COUS COUSEM
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lilku, cukety, velkých rajčat, cibule, cous cousu, rajčatové šťávy.
    Popis receptu:

    Vynikající a lahodné ratatouilles z francie a arabským cous cousem!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 25m

    Celý recept...

  • DÝŇOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    menší dýně Hokkaido , cibule, cuketa, mrkev, smetany na šlehání.
    Popis receptu:

    Polévka sice není přímo vegetariánská, ale my si ji na ni upravili. Je to snadné a určitě to zvládnete také.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...