ŠPANĚLSKÁ BRAMBOROVÁ TORTILLA

Vynikající tortila z brambor ze španělska, vhodná i jako dezert pro ty, kteří raději slané než sladké

Obtížnost
Kategorie:  Předkrmy Z Brambor Moučníky Vegetariánské  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 30m  - 
Hodnocení  5.00/5

Ingredience

Pro 2 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Vegetariánský)

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Na rozpálený olej (100ml) dáme brambory, osolíme, dobře promícháme.
  2. Snížíme oheň, přidáme cibuli, na kousky nakrájený česnek a opékáme 20 minut za občasného míchání dozlatova. Vyjmeme z pánve na síto a lehce vysušíme ubrousky.
  3. V míse rozšleháme vejce, osolíme, opepříme, přidáme brambory, kukuřici a petržel a opatrně promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej (50ml) a rovnoměrně rozložíme směs (nemícháme).
  4. Pozvolna opékáme až omeleta ztuhne a je ze spodu opečená. Pomocí talíře omeletu obrátíme a opečeme z druhé strany.
  5. Hotovou tortillu nakrájíme na čtvrtiny jako koláč a podáváme ozdobené červenou paprikou.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 5 + 0?

Vaše komentáře pro tento recept (1)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Pilaf se slepicí
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    slepičího masa, cibue, rýže, loupaných mandlí, lavašanu* nebo kizil-achty, rozinek.
    Popis receptu:

    Pokud nemáte rádi skopové a přesto byste rádi ochutnali exotickou ázerbájdžánskou kuchyni, je tu pro vás pilaf se slepicí


    Čas přípravy:: 30m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • Pečené kuře
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    celé kuře.
    Popis receptu:

    Recept na klasické pečené kuře


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 35m

    Celý recept...

  • Drobenkový koláč
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hladké mouky, moučkového cukru, vanilkového cukru skořice, rozehřátého másla, hladké mouky, kypřícího prášku, moučkového cukru, vanilkového cukru , vejce, mléka, rozehřátého másla, strouhaných jablek.
    Popis receptu:

    Klasický recept na drobenkový koláč, tak jak je dělala už naše babička :)


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • KNEDLÍKY S VAJÍČKEM
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    houskový knedlík, vajec.
    Popis receptu:

    Velmi jednoduchá \"nouzovka\", kterou zvládnou i mladší kuchaříci.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...