ŠPANĚLSKÁ BRAMBOROVÁ TORTILLA

Vynikající tortila z brambor ze španělska, vhodná i jako dezert pro ty, kteří raději slané než sladké

Obtížnost
Kategorie:  Předkrmy Z Brambor Moučníky Vegetariánské  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 30m  - 
Hodnocení  5.00/5

Ingredience

Pro 2 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Vegetariánský)

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Na rozpálený olej (100ml) dáme brambory, osolíme, dobře promícháme.
  2. Snížíme oheň, přidáme cibuli, na kousky nakrájený česnek a opékáme 20 minut za občasného míchání dozlatova. Vyjmeme z pánve na síto a lehce vysušíme ubrousky.
  3. V míse rozšleháme vejce, osolíme, opepříme, přidáme brambory, kukuřici a petržel a opatrně promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej (50ml) a rovnoměrně rozložíme směs (nemícháme).
  4. Pozvolna opékáme až omeleta ztuhne a je ze spodu opečená. Pomocí talíře omeletu obrátíme a opečeme z druhé strany.
  5. Hotovou tortillu nakrájíme na čtvrtiny jako koláč a podáváme ozdobené červenou paprikou.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 0 + 1?

Vaše komentáře pro tento recept (1)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • ŠAKERBURA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    pšeničné mouky, přepuštěného másla, plnotučného mléka, vejce, droždí, loupaných mandlí, cukru, kardamonu.
    Popis receptu:

    Jednoduchý a přitom tak vděčný ázerbajdžánský recept na parádní moučník


    Čas přípravy:: 1h
    Čas vaření:: 1h

    Celý recept...

  • HLÍVA ÚSTŘIČNÁ S ČESNEKEM
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    větší hlívy ústřičné, kysaná smetana, měkký tvaroh.
    Popis receptu:

    Vynikající a zdravý předkrm, který může být s přílohou i vaším lavním jídlem.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • RAJČATOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    rajčat, cibule, zeleninového vývaru, vařené rýže, parmazánu.
    Popis receptu:

    skvělá polévka s chutí Itálie a Středomoří.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • RAJČATOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    rajčat, cibule, zeleninového vývaru, vařené rýže, parmazánu.
    Popis receptu:

    skvělá polévka s chutí Itálie a Středomoří.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...