BÍLÁ HOUBOVÁ OMÁČKA

Vynikající máčka pro milovníky hub, vhodná ke knedlikům.

Obtížnost
Kategorie:  Omáčky Houbové Vegetariánské  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Vegetariánský)

Postup přípravy receptu

  1. Dáme rozehřát tuk, na něj dáme houby, osolíme, trochu opepříme, přidáme kmín, podlijeme vodou (aby byly všechny houby namočené) a dusíme dokud nezměknou.
  2. Ve smetaně rozmícháme hladkou mouku a přidáme k udušeným houbám. Nakonec přidáme kys. smetanu a ještě chvíli povaříme.
  3. Pokud je málo omáčky, přidáme vodu nebo mléko. Podáváme s houskovými knedlíky.
  4. Druhou možností je po udušení houby nakrájet na malinké kousíčky a vylepšit kousky čerstvé bazalky, dále stejný postup a podávat se špagetami - vynikající.
  5.  

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 2 + 4?

Vaše komentáře pro tento recept (4664)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Pilaf se slepicí
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    slepičího masa, cibue, rýže, loupaných mandlí, lavašanu* nebo kizil-achty, rozinek.
    Popis receptu:

    Pokud nemáte rádi skopové a přesto byste rádi ochutnali exotickou ázerbájdžánskou kuchyni, je tu pro vás pilaf se slepicí


    Čas přípravy:: 30m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • ČOČKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    čočky.
    Popis receptu:

    Recept na klasickou čočkovou kaši...


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • SMAŽENÝ CELER A LA KAPR
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    celeru, strouhanky, mouky, vejce.
    Popis receptu:

    Vege obdoba vánočního kapra!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • HOUBOVÁ SMAŽENICE
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hub, vajec.
    Popis receptu:

    Skvělá a přitom tak jednoduchá věc - použitelné jako dobré jídlo, předkrm, svačina, ale i jako poamzánka na chleba.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 10m

    Celý recept...