BÍLÁ HOUBOVÁ OMÁČKA

Vynikající máčka pro milovníky hub, vhodná ke knedlikům.

Obtížnost
Kategorie:  Omáčky Houbové Vegetariánské  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Vegetariánský)

Postup přípravy receptu

  1. Dáme rozehřát tuk, na něj dáme houby, osolíme, trochu opepříme, přidáme kmín, podlijeme vodou (aby byly všechny houby namočené) a dusíme dokud nezměknou.
  2. Ve smetaně rozmícháme hladkou mouku a přidáme k udušeným houbám. Nakonec přidáme kys. smetanu a ještě chvíli povaříme.
  3. Pokud je málo omáčky, přidáme vodu nebo mléko. Podáváme s houskovými knedlíky.
  4. Druhou možností je po udušení houby nakrájet na malinké kousíčky a vylepšit kousky čerstvé bazalky, dále stejný postup a podávat se špagetami - vynikající.
  5.  

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 2 + 2?

Vaše komentáře pro tento recept (4635)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Bramborové ragú
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hovězího vývaru, sardelových filet, rajčat, drůbeží klobásy, brambor, smetany, celerových řapíků.
    Popis receptu:
    Brambory se zeleninou, rybou, klobásou, kořením, kapari a smetanou.

    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 35m

    Celý recept...

  • NAKLÁDANÁ RAJČATA S BAKLAŽÁNY
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    baklažánu, rajčat.
    Popis receptu:

    Něco nového z rajčat a přitom ne ze středomoří? Vyzkoušejte ázerbajdžánskou lahůdku!


    Čas přípravy:: 2h 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • PLOV
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, rýže, přepuštěného másla, rozinek, kizilachty*, cibule, kaštanů, šafránu, vejce.
    Popis receptu:

    Přeneste si do své kuchyněk ousek exotického Ázerbájdžánu s tímto jemným pokrmem


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • HLÍVA ÚSTŘIČNÁ S ČESNEKEM
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    větší hlívy ústřičné, kysaná smetana, měkký tvaroh.
    Popis receptu:

    Vynikající a zdravý předkrm, který může být s přílohou i vaším lavním jídlem.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...