Šunkafleky

Tradiční český recept na zapékané šunkafleky v pekáči nebo na plechu. Doporučuji vždy, když nevíte co rychle a chutně udělat k večeři.

Obtížnost
Kategorie:  Těstoviny  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 25m  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 1 Servings(s) ()


Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny vložíme vroucí osoloné vody. Vaříme je v dostatečném množství vody doměkka. Scedíme a propláchneme studenou vodou, aby se neslepily.
  2. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, orestujeme, přidáme pokrájenou papriku.
  3. Do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče dáme vrstvu nudlí, na ni dáme cibulku i s tukem, na ni dáme pokrájenou uzeninu a přikryjeme vrstvou nudlí. Zalijeme osoleným mlékem s rozkvedlanými vejci a do zlatava zapečeme.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 4 + 1?

Vaše komentáře pro tento recept (1388)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Kuřecí kečupový steak
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kuřecích prsou, kečupu.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept, který zvládne a pochutná si na něm každý a za pár minut!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • Valašská kyselice
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    klobásy, zelí, brambor, cibule, smetany, másla, anglické slaniny.
    Popis receptu:

    Ochutnejte pravou kyselici z Valašska


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • Jehněčí kýta v rybízové omáčce
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jehněčí kýty, stroužků česneku, rozmatýnu, cibule, pomeranče, vína červeného, brambor, mrkve, fazolek, rybízového rosolu, rybízu.
    Popis receptu:

    Labužnická omáčka k labužnickéhmu masu!


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 1h 44m

    Celý recept...

  • DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
    Obtížnost:
    Použité suroviny:
    hlívy ústřičné, menší mrkev.
    Popis receptu:

    Skvělá vegetariánská polévka, která je díky užití hlívy ústřičné nejne lahodná a chutná, ale také zdravá.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...