Šunkafleky

Tradiční český recept na zapékané šunkafleky v pekáči nebo na plechu. Doporučuji vždy, když nevíte co rychle a chutně udělat k večeři.

Obtížnost
Kategorie:  Těstoviny  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 25m  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 1 Servings(s) ()


Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny vložíme vroucí osoloné vody. Vaříme je v dostatečném množství vody doměkka. Scedíme a propláchneme studenou vodou, aby se neslepily.
  2. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, orestujeme, přidáme pokrájenou papriku.
  3. Do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče dáme vrstvu nudlí, na ni dáme cibulku i s tukem, na ni dáme pokrájenou uzeninu a přikryjeme vrstvou nudlí. Zalijeme osoleným mlékem s rozkvedlanými vejci a do zlatava zapečeme.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 5 + 4?

Vaše komentáře pro tento recept (1341)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • ŘEDKVIČKOVÁ POMAZÁNKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    ředkviček, jemného tvarohu, nivy, řeřichové natě.
    Popis receptu:

    Skvělá, trošku pikantní, pomazánka


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 5m

    Celý recept...

  • OVŠALA - nápoj z růží
    Obtížnost:
    Použité suroviny:
    cukru, květů růže, citronové štávy, vody, ledu.
    Popis receptu:

    Další parádní ázerbajdžánský nápoj, který vás nadchne


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 10m

    Celý recept...

  • Královské roštěnky
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hovězího roštěnce, cibule.
    Popis receptu:

    Roštěnky jsou skvělé samy o sobě, ale co teprve ty královské!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • ZELNÝ KOLÁČ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    listového těsta, zelí, cibule.
    Popis receptu:

    Vynikající nesladký koláč pro mlsné jazýčky.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...