Utopenci narychlo

Rychlá ale chutná příprava tradičních utopenců, tak jak je máme my Češi rádi :)
Obtížnost
Kategorie:  Maso Uzeniny Tématické Utopenci  -  Příprava: 30m  -  Doba vaření: 3d  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 10 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí lžící utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.
  2. Nálev: Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).
  3. Když vznikne hladká hmota, teplá se nalije na uzeninu. Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnější je až za několik dnů (2-4 dny), kdy se v chladu uleží, když ji ale nesníte.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 1 + 1?

Vaše komentáře pro tento recept (1328)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • FALAFEL (zákl. recept)
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    namočené cizrny, nasekané jarní cibulky, naseané petržele, nasekaného česneku, římského kmínu.
    Popis receptu:

    Vynikající arabský \"karbanátek\" z cizrny, který si vás získá! Vhodné jako příloha, předkrm, svačina nebo i rovnou oběd.


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • BÍLÁ HOUBOVÁ OMÁČKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mouky, smetany, kys smetany, smesi hub.
    Popis receptu:

    Vynikající máčka pro milovníky hub, vhodná ke knedlikům.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • FAZOLOVÝ GULÁŠ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, stroužků česneku, bílých fazolí v rajčatovém protlaku.
    Popis receptu:

    jednoduchý recept na rychlý fazolový guláš


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...