Utopenci narychlo

Rychlá ale chutná příprava tradičních utopenců, tak jak je máme my Češi rádi :)
Obtížnost
Kategorie:  Maso Uzeniny Tématické Utopenci  -  Příprava: 30m  -  Doba vaření: 3d  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 10 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí lžící utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.
  2. Nálev: Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).
  3. Když vznikne hladká hmota, teplá se nalije na uzeninu. Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnější je až za několik dnů (2-4 dny), kdy se v chladu uleží, když ji ale nesníte.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 2 + 4?

Vaše komentáře pro tento recept (932)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Boršč
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, rajčata, stroužky česneku, červená řepa, celerové řapíky, brambor, bílé zelí, přepuštěného másla, zel. vývaru, cukru, citronová šťáva, zákysu, svazek petrželky, snítky kopru.
    Popis receptu:

    Tradiční ruská polévka, která je dle mě vhodná pro každou příležitost. Nebojte se, si jí uvařit.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 1h

    Celý recept...

  • Karšouch
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mletého masa, strouhaných syrových brambor, cibule, vajec.
    Popis receptu:

    Karšouch je něco jako karbanátek, ale stokrát lepší! Skvělý je i jako předkrm - studený i teplý


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • CIZRNOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    vařené cizrny, másla, cibule, česeku, smetany (sojové).
    Popis receptu:

    Skvělá a jednoduchá polévka pro milovníky cizrny.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • Čocková polévka
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, vařená čočka, ocet, jíška, zel. bujón, máslo, mrkev, celer, brambory.
    Popis receptu:

    Tradiční čočková polévka podle receptu, který doma vaříme.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...