Utopenci narychlo

Rychlá ale chutná příprava tradičních utopenců, tak jak je máme my Češi rádi :)
Obtížnost
Kategorie:  Maso Uzeniny Tématické Utopenci  -  Příprava: 30m  -  Doba vaření: 3d  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 10 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí lžící utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.
  2. Nálev: Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).
  3. Když vznikne hladká hmota, teplá se nalije na uzeninu. Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnější je až za několik dnů (2-4 dny), kdy se v chladu uleží, když ji ale nesníte.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 3 + 3?

Vaše komentáře pro tento recept (1189)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Spagetti Carbornara - česká verze
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    smetany, parmazánu, vajec, slaniny, cibule, špaget.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept na italské špaety s českými surovinami. Pozměněný recept od originální italské receptury, přidaná cibule a smetana.


    Čas přípravy:: 15m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • Pilaf se slepicí
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    slepičího masa, cibue, rýže, loupaných mandlí, lavašanu* nebo kizil-achty, rozinek.
    Popis receptu:

    Pokud nemáte rádi skopové a přesto byste rádi ochutnali exotickou ázerbájdžánskou kuchyni, je tu pro vás pilaf se slepicí


    Čas přípravy:: 30m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • RYBÍ POLÉVKA SE ZELENINOU MINESTRONE
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    směs zeleniny, treska, smetana.
    Popis receptu:

    Vynikající rybí polévka, kteoru sme si zamilovali na dovolené


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • JÁHLOVÁ KAŠE
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jáhel, mléka, másla, cukru.
    Popis receptu:

    Trochu zapomenutý, ale stále chutný recept na tradiční jáhlovou kaši.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...