Utopenci narychlo

Rychlá ale chutná příprava tradičních utopenců, tak jak je máme my Češi rádi :)
Obtížnost
Kategorie:  Maso Uzeniny Tématické Utopenci  -  Příprava: 30m  -  Doba vaření: 3d  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 10 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí lžící utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.
  2. Nálev: Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).
  3. Když vznikne hladká hmota, teplá se nalije na uzeninu. Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnější je až za několik dnů (2-4 dny), kdy se v chladu uleží, když ji ale nesníte.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 2 + 2?

Vaše komentáře pro tento recept (1169)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • KOPROVÁ OMÁČKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mléka, kys. smetany, kopru.
    Popis receptu:

    Lehký recept na prima koprovou omáčku, kterou nepohrdne ani vegetarián.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • Káva Borgia
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kakaa, kávy.
    Popis receptu:

    Jak připravit trochu netradiční kávu?


    Čas přípravy:: 2m
    Čas vaření:: 5m

    Celý recept...

  • Bramborové ragú
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hovězího vývaru, sardelových filet, rajčat, drůbeží klobásy, brambor, smetany, celerových řapíků.
    Popis receptu:
    Brambory se zeleninou, rybou, klobásou, kořením, kapari a smetanou.

    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 35m

    Celý recept...

  • ŘEDKVIČKOVÉ MÁSLO PO FRANCOUZSKU
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    ředkvček, másla, jemného tvarohu.
    Popis receptu:

    skvělá a svěží pomazánka pro milovníky francouzské kuchyně


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 5m

    Celý recept...