Utopenci narychlo

Rychlá ale chutná příprava tradičních utopenců, tak jak je máme my Češi rádi :)
Obtížnost
Kategorie:  Maso Uzeniny Tématické Utopenci  -  Příprava: 30m  -  Doba vaření: 3d  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 10 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí lžící utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.
  2. Nálev: Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).
  3. Když vznikne hladká hmota, teplá se nalije na uzeninu. Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnější je až za několik dnů (2-4 dny), kdy se v chladu uleží, když ji ale nesníte.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 1 + 0?

Vaše komentáře pro tento recept (1094)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Boloňská omáčka na špagety z TOFU
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    tofu natural, cibule, plechovky rajského protlaku.
    Popis receptu:

    Vege verze oblíbené boloňské omáčky, která se hodí ke špagetám


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • Jogurtový koláč s meruňkami
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    bílého jogurtu, polohrubé mouky , prášek do pečiva, cukru, vejce, oleje, sklenice kompotovaných meruněk.
    Popis receptu:

    Vynikající a přitom velmi jednoduchý koláč!


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • GRUZÍNSKÝ MIŠMAŠ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lilku, mrkve, cibule, rajčata, pita chleby.
    Popis receptu:

    Vynikající lehká a zdravá příloha z Gruzie - nejlepší je s arabským chlebem, hodí se ale i na opražené toasty.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • JARPAG DOLMA - plněné vinné listy
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, cibule, rýže, natě kopru, máty a koriandru, listů vinné révy, přepuštěného másla, kyselého mléka.
    Popis receptu:

    K ázerbajdžánské kuchyni patří skopové a dolma. Zde obohacená ještě vinnými listy.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...