Bramborové ragú
Brambory se zeleninou, rybou, klobásou, kořením, kapari a smetanou.
Obtížnost







Kategorie:
Maso
, Drůbeží maso
, Zeleninové
, Z Brambor
, Ryby a mořské plody -
Příprava:
10m
-
Doba vaření:
35m
-
Hodnocení






Postup přípravy receptu
- V hrnci na oleji asi 3 minuty smažíme cibuli, česnek a celer.
- Do hrnce vložíme nakrájené brambory, bobkový list, tymián a kousky ryby.
- Přilijeme vývar a necháme dusit pod pokličkou asi půl hodiny.
- Do ragú přidáme rajčata, nakrájenou klobásu a smetanu. Promícháme,přivedeme k varu a asi 5 minut prohříváme.
- Na závěr přidáme kapari, pokrm osolíme, opepříme a teplý podáváme.
Sdílení
Vaše komentáře pro tento recept (10)
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157