Čocková polévka

Tradiční čočková polévka podle receptu, který doma vaříme.

Obtížnost
Kategorie:  Polévky Vegetariánské  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 30m  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 1 Dozen(s) ()


Další údaje o receptu

(Dietní, Vegetariánský)

Postup přípravy receptu

  1. pánvi rozpustit máslo, na to nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou mrkev, celer a petržel, česnek, na kostičky nakrájené brambory, (možno i pórek), zalít vodou, přidat kostku zel. vývaru, osolit, opepřit, přidat mletý kmín, majoránku, povařit, přidat vařenou čočku (pro vylepšení lze přisypat i cous cous). Nakonec zahustit jíškou, dochutit octem a posypat zelenou petrželkou.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 4 + 0?

Vaše komentáře pro tento recept (64)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Valašská kyselice
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    klobásy, zelí, brambor, cibule, smetany, másla, anglické slaniny.
    Popis receptu:

    Ochutnejte pravou kyselici z Valašska


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • ŠAŠLIK Z JESETERA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jesetera, cibule.
    Popis receptu:

    Ázerbajdžánský šašlik z vynikající horské ryby


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • Míša řezy
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    polohrubé mouky , vajec, krupicového cukru , kakaa , oleje, měkkého tvarohu, Hera, pískového cukru, čokolády, tuku.
    Popis receptu:

    Náš oblíbený tvarohový dezert.


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 5h

    Celý recept...

  • Dolma z baklažánů
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, rýže, cibule, baklažány, másla.
    Popis receptu:

    Všechny dolmy jsou skvělé, ale tohle je ta nejlepší dolma z baklažánů a skopového!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...