Srnčí medailónky na víně

Vynikající srnčí, recept vhodný i jako předkrm nebo pochoutka na myslivecké akce

Obtížnost
Kategorie:  Maso Ostatní masa Předkrmy  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 20m  - 
Hodnocení  5.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(gluten free)

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme přes vlákna na tenké plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a necháme v chladnu odležet, nejlépe přes noc.
  2. Na pánvi maso prudce opečeme po obou stranách, pak jej vyjmeme a na tuku osmažíme slaninu, cibuli, kořenovou zeleninu, přidáme rajčatový protlak, koření, bylinky, kousek citrónu, červené víno, přikryjeme poklicí a dusíme do měkka.
  3. Podušenou šťávu zaprášíme moukou, zalijeme vodou, provaříme a ochutíme solí.
  4. Opečené maso přelijeme šťávou a dáme na 15 – 20 minut dopéct do vyhřáté trouby. Dobrou chuť!

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 1 + 3?

Vaše komentáře pro tento recept (3)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • PAŽITKOVÁ POMAZÁNKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jemného tvarohu, jarní cibulky, pažitky.
    Popis receptu:

    Tradiční lehká pomazánka vhodná na chleba i na jednohubky


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 5m

    Celý recept...

  • TAGLIATELLE S HOUBAMI JAMIE OLIVIERA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    těstoviny Tagliatelle , parmezánu, hub.
    Popis receptu:

    Parádní recept odslavného anglického kuchaře Jamieho Olivera!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • NAKLÁDANÉ PLNĚNÉ PAPRIKY po ázerbajdžánsku
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kapií, česneku, petrželové natě, máty, paprik do náplně, viného octa.
    Popis receptu:

    Vyzkoušejte plněné papriky, tentokrát ale ne na paprice a smětaně, ale po ázerbajdžánsku


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    stroužků česneku, cibule, květák, rajčatového protlaku, kuřecího.
    Popis receptu:

    Jestli se nebráníte trosku orientální kuchyně je tento pokrm přímo pro vás.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 45m

    Celý recept...