Srnčí medailónky na víně

Vynikající srnčí, recept vhodný i jako předkrm nebo pochoutka na myslivecké akce

Obtížnost
Kategorie:  Maso Ostatní masa Předkrmy  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 20m  - 
Hodnocení  5.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(gluten free)

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme přes vlákna na tenké plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a necháme v chladnu odležet, nejlépe přes noc.
  2. Na pánvi maso prudce opečeme po obou stranách, pak jej vyjmeme a na tuku osmažíme slaninu, cibuli, kořenovou zeleninu, přidáme rajčatový protlak, koření, bylinky, kousek citrónu, červené víno, přikryjeme poklicí a dusíme do měkka.
  3. Podušenou šťávu zaprášíme moukou, zalijeme vodou, provaříme a ochutíme solí.
  4. Opečené maso přelijeme šťávou a dáme na 15 – 20 minut dopéct do vyhřáté trouby. Dobrou chuť!

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 2 + 3?

Vaše komentáře pro tento recept (3)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • HOLLYWOODSKÉ ZAPEČENÉ FAZOLKY
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    sterilizovaných bílých fazolí, bílého zelí, velkých brambor, cibule, tvrdého sýra, smetany ke šlehání.
    Popis receptu:

    Maličký předkrm z Hollywoodu, který zaujme chutí i netradičním složením. Vhodné i jako samsotatné jídlo


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...

  • JEMNÁ CHŘESTOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    zeleného chřestu, másla, hladké mouky, zakysané smetany.
    Popis receptu:

    Kdo miluje chřest, určitě si zamiluje i tuto jednoduchou polévku


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • Jehněčí kýta v rybízové omáčce
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jehněčí kýty, stroužků česneku, rozmatýnu, cibule, pomeranče, vína červeného, brambor, mrkve, fazolek, rybízového rosolu, rybízu.
    Popis receptu:

    Labužnická omáčka k labužnickéhmu masu!


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 1h 44m

    Celý recept...

  • KARI POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, mrkev, česneku, pórek, červená čočka, kus-kus.
    Popis receptu:

    Skvělá vegetariánská polévka, která určitě osloví i masojedy.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...