Krůtí závitky s jablkovou omáčkou

Krůta se moc nejí, ale přesto je skvělým a lahodným masem ,tka se ji nebjte ozkoušet, třeba s jablečnou omáčkou

Obtížnost
Kategorie:  Maso Drůbeží maso Ostatní masa Ovocné  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 40m  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Dietní, gluten free)

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Do plátku anglické slaniny zabalíme rozpůlenou švestku s pórkem a zamotáme do krůtího plátku.
  2. Závitek omotáme nití, nebo sepneme párátkem a zprudka opečeme na oleji. Poté opečené závitky vyjmeme a do zbylého výpeku dáme nakrájenou cibuli, jablko, sůl, pepř, skořici vegetu, bylinky, citrónovou šťávu a krátce podusíme.
  3. Na podušenou směs naklademe opečené závitky, podlijeme podle potřeby vodou a pod pokličkou je dusíme deset až patnáct minut.
  4. K závitkům podáváme jako přílohu různě upravené brambory nebo rýži.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 5 + 3?

Vaše komentáře pro tento recept (16)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Pečené kuře
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    celé kuře.
    Popis receptu:

    Recept na klasické pečené kuře


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 35m

    Celý recept...

  • Boloňská omáčka na špagety z TOFU
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    tofu natural, cibule, plechovky rajského protlaku.
    Popis receptu:

    Vege verze oblíbené boloňské omáčky, která se hodí ke špagetám


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • SKOPOVÁ PEČENĚ PO ÁZERBÁJDŽÁNSKU
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, skopových ledvinek, másla, cibule, rajčat, mouky.
    Popis receptu:

    Vynikající skopová pečeně z Kavkazu


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • PAŽITKOVÁ POMAZÁNKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jemného tvarohu, jarní cibulky, pažitky.
    Popis receptu:

    Tradiční lehká pomazánka vhodná na chleba i na jednohubky


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 5m

    Celý recept...