Kuřecí kečupový steak

Jednoduchý recept, který zvládne a pochutná si na něm každý a za pár minut!

Obtížnost
Kategorie:  Maso Drůbeží maso  -  Příprava: 10m  -  Doba vaření: 15m  - 
Hodnocení  5.00/5

Ingredience

Pro 2 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(Dietní, gluten free)

Postup přípravy receptu

  1. Kurecí prso rozkrojíme podélne na dva platky. Z každé strany lehce (dle chuti) posolíme, operíme, potreme kecupem a necháme chvíli ležet treba na talíri.
  2. Na stredne rozpálenou pánev nalijeme trochu oleje a vložíme platky masa a orestujeme. Poté podlijeme trochou vody a nechame varit.
  3. Podáváme napriklad s americkými brambory.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 5 + 1?

Vaše komentáře pro tento recept (5)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Pečené kuře
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    celé kuře.
    Popis receptu:

    Recept na klasické pečené kuře


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 35m

    Celý recept...

  • Císařská káva
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kávy, žloutku, koňaku.
    Popis receptu:

    Káva hodná císařů a císařoven


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • JARPAG DOLMA - plněné vinné listy
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, cibule, rýže, natě kopru, máty a koriandru, listů vinné révy, přepuštěného másla, kyselého mléka.
    Popis receptu:

    K ázerbajdžánské kuchyni patří skopové a dolma. Zde obohacená ještě vinnými listy.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...

  • Dolma z baklažánů
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, rýže, cibule, baklažány, másla.
    Popis receptu:

    Všechny dolmy jsou skvělé, ale tohle je ta nejlepší dolma z baklažánů a skopového!


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...