PILAF PARČA-DOŠAMJA

Vynikající ázerbajdžánský pilaf na sladký způsob

Obtížnost
Kategorie:  Maso Skopové maso Předkrmy Ovocné  -  Příprava: 1h  -  Doba vaření: 30m  - 
Hodnocení  0.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Další údaje o receptu

(gluten free)

Postup přípravy receptu

  1. Skopové maso opečeme vcelku a vykostíme. Přidáme umletou cibuli, ovoce, očištěné kaštany kmín a trochu vývaru, vše dusíme doměkka.
  2. Pilaf na talíři navršíme zvlášť, na něj položíme skopové maso, ovoce, kaštany a kazmag.
  3. Vše polijeme máslem, a posypeme skořicí.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 0 + 4?

Vaše komentáře pro tento recept (15)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Plněné brambory se slaninou a sýrem
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    větších brambor, cibule, polotvrdého sýra, slaniny.
    Popis receptu:

    jednoduchá věc, vhodná i jako předkrm nebo jídlo na party


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • KOPROVÁ OMÁČKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mléka, kys. smetany, kopru.
    Popis receptu:

    Lehký recept na prima koprovou omáčku, kterou nepohrdne ani vegetarián.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • Guláš z hub a paprik
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    hladké mouky, zakysané smetany, stroužek česneku, hub, paprik, mleté sladké papriky, větší cibule, kousek masoxu, sádlo, rajčatového protlaku.
    Popis receptu:

    Vegetariánská obdoba receptu na guláš, místo masa použijeme houby a papriku. Tento recept můžu jenom doporučit, často si jej, zejména na podzim v houbové sezóně, děláme.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • vege-BORŠČ
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, rajčat, česneku, červené řepy, celerových řapíků, brambor, bílého zelí, přepuštěného másla, zákysu.
    Popis receptu:

    Tradiční východní pokrm plný chutí a surovin ve vegetariánském kabátku.


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...