SKOPOVÁ PEČENĚ PO ÁZERBÁJDŽÁNSKU

Vynikající skopová pečeně z Kavkazu

Obtížnost
Kategorie:  Maso Skopové maso Předkrmy  - 
Hodnocení  5.00/5

Ingredience

Pro 4 lidi/í ()


Postup přípravy receptu

  1. Skopové maso nakrájíme na kousky, na jednu porci počítáme 4-5 kousků.
  2. Ledvinky očistíme od blan a rozřízneme na dvě poloviny. Maso a ledvinky opepříme, osolíme a opečeme na másle, přidáme osmaženou cibuli.
  3. Upečeme chléb lavaš (tenké placky) stejné jako pro lulja-kabáb.
  4. Na servírovací mísu položíme lavaš, na něj pečeni, obložíme rajčaty a vše posypeme zelenou natí.

Zanechat komentář

 (5/5)
Vaše jméno
Email
Vaše emailová adresa není používána

Kolik je 1 + 0?

Vaše komentáře pro tento recept (2)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/subreg/6565/arecepty.cz/components/com_yoorecipe/helpers/html/yoorecipeutils.php on line 1157
  • Krůtí závitky s jablkovou omáčkou
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    krůtích prsou, plátků anglické slaniny.
    Popis receptu:

    Krůta se moc nejí, ale přesto je skvělým a lahodným masem ,tka se ji nebjte ozkoušet, třeba s jablečnou omáčkou


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...

  • KOPROVÁ OMÁČKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mléka, kys. smetany, kopru.
    Popis receptu:

    Lehký recept na prima koprovou omáčku, kterou nepohrdne ani vegetarián.


    Čas přípravy:: 5m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • CIZRNOVÁ POLÉVKA
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    vařené cizrny, másla, cibule, česeku, smetany (sojové).
    Popis receptu:

    Skvělá a jednoduchá polévka pro milovníky cizrny.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • Boloňská omáčka na špagety z TOFU
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    tofu natural, cibule, plechovky rajského protlaku.
    Popis receptu:

    Vege verze oblíbené boloňské omáčky, která se hodí ke špagetám


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...