• Bramborová polévka s houbami
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    mouky (na jíšku), tuku, hub, kořenové zeleniny, brambor, vody nebo vývaru, soli, stroužek česneku.
    Popis receptu:

    Naše nejoblíbenější polévka. Můžete ji konzumovat jako hlavní chod, protože je opravdu vydatná, zvláště, když ji pořádně zahustíte...


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 40m

    Celý recept...

  • JÁHLOVÁ KAŠE
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    jáhel, mléka, másla, cukru.
    Popis receptu:

    Trochu zapomenutý, ale stále chutný recept na tradiční jáhlovou kaši.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • COUS COUS SALÁT
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cous cous, salátová směs.
    Popis receptu:

    jednoduchý salát s kuskusem.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • Masová směs s houbami a pastou Sambal Badjak
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    masa (hovězí, vepřové, skopové), hub, více druhů, cibule, párků, kapie, pasty Sambal Badjak.
    Popis receptu:

    Vynikající masovo-houbová záležitost z xotických krajů


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...