• Těstoviny s mletým masem a fazolemi
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    špaget, plechovky fazolí, mletého masa.
    Popis receptu:

    Jednoduchý recept pro studenty, kteří ptořebují něco narychlo a přitom výživného


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 15m

    Celý recept...

  • Čocková polévka
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cibule, vařená čočka, ocet, jíška, zel. bujón, máslo, mrkev, celer, brambory.
    Popis receptu:

    Tradiční čočková polévka podle receptu, který doma vaříme.


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...

  • HUMMUS
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    šálky vařené cizrny, štáva z citronu, tahini (sezamová pasta).
    Popis receptu:

    Nenechte se zmást názvem! Jedná se o vynikající arabskou pomazánku z cizrny...


    Čas přípravy:: 20m
    Čas vaření:: 10m

    Celý recept...

  • LULJA KEBAB
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    skopového, sádla, cibule, jarní cibulky, mouky.
    Popis receptu:

    Recept na tak oblíbený kebab, takže si ho můžete udělat i doma na ázerbajdžánský způsob


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...