Levandule – elixír zdraví

Levandule je krásnou a barevnou květinou, ale je mnohem více. Levandule je maličkým zázrakem, který v sobě ukrývá mnoho léčivých sil. Není proto od věci naučit se využívat blahodárné a léčivé účinky levandule. Protože ozdraví jak vaše tělo, tak i duši. Pojďme se s ní tedy seznámit blíže.

Stévie sladká – sladidlo nové generace

Cukr obsahuje pro mnohé lidi nepřípustné sacharidy, umělá sladidla jsou uměle vyrobená chemikálie, a tak zatěžují organismus každému jejich konzumentovi. Jak nahradit sladkou chuť, aby to neničilo tělo?

  • Grilovaný losos s nivovou omáčkou
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    lososa, nivy, zakys smetany.
    Popis receptu:

    K lososu se niva prostě hodí! Ozkoušejte sami a podlehnete tomu spojen íchutí


    Čas přípravy:: 10m
    Čas vaření:: 20m

    Celý recept...

  • COUS COUS SALÁT
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    cous cous, salátová směs.
    Popis receptu:

    jednoduchý salát s kuskusem.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
    Obtížnost:
    Použité suroviny:
    hlívy ústřičné, menší mrkev.
    Popis receptu:

    Skvělá vegetariánská polévka, která je díky užití hlívy ústřičné nejne lahodná a chutná, ale také zdravá.


    Čas přípravy:: 0m
    Čas vaření:: 0m

    Celý recept...

  • CHLÉB TANDOORI
    Obtížnost:
    Hodnocení:
    Použité suroviny:
    kvasnic, sezmových semínek na posypání, vlažné vody, chlebové mouky.
    Popis receptu:

    A aby byla plejáda ázerbajdžánské kuchyně kompletní - nesmí na vyšem stole chybět jejich tradiční chléb


    Čas přípravy:: 1h 30m
    Čas vaření:: 30m

    Celý recept...